In een partnerschap tussen uw bedrijf en Exodus gaan wij op zoek hoe uw bedrijf het beste aansluit bij het werk van Exodus. Er zijn verschillende samenwerkingsmogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld één van onze projecten sponsoren, zoals het project 'Mijn kind en ik' of één van onze huizen waar de (ex-)gedetineerden wonen. Maar ook de expertise of diensten die uw bedrijf biedt, kunnen ten bate komen van het werk van Exodus. Wij gaan graag met u een samenwerking aan, omdat wij geloven dat we alleen met elkaar een veiligere samenleving kunnen bereiken. In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag met u de diverse mogelijkheden.

Binnen het project Exodus Connect vragen wij ook specifiek aandacht voor het belang van werk voor onze deelnemers. Naast de bovengenoemde vormen van samenwerking, vragen wij bedrijven te overwegen een werk(ervarings)plek aan te bieden aan onze deelnemers. Het valt niet mee om met een gevangenis verleden werk te vinden. Een baan geeft houvast om op het rechte pad te blijven. Exodus benadert bedrijven met de vraag hierin te investeren. Met het bieden van een werkplek, of op een andere stimulerende manier.

Steeds meer bedrijven zetten in op duurzaamheid en investeren in mens en milieu, naast het maken van winst. Het Exodus Connect project helpt ex-gedetineerden vooruit en betrekt hen opnieuw bij de samenleving. De rol van bedrijven is hierin cruciaal. Met de focus op mensen die verkeerde keuzes hebben gemaakt in hun leven en vanuit de gedachte dat iedereen nieuwe kansen verdient. Exodus Connect neemt het initiatief om in samenwerking met bedrijfsleven en overheid, (ex-)gedetineerden weer een actief werkend leven te bieden. Doet u mee?

Wat biedt Exodus?

  • Partnerschap op maat
  • Een stap op de MVO ladder
  • Een netwerk van betrokken bedrijven
  • Sprekers over het thema werk en detentie
  • Vermelding van uw naam en logo op onze website

Neem voor meer informatie contact op met  Caroline van der Weijden, telefoon 06 344 844 92. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden met u door te nemen.

Bekijk hieronder de inspirerende verhalen van onze oudbewoners.

Rebelz aan de Rotte

 

 

Fietspunt

 

Download hier de folder Exodus Connect