Steeds meer bedrijven zetten in op duurzaamheid en investeren in mens en milieu, naast het maken van winst. Sociaal ondernemen met en voor ex-gedetineerden is de inzet van Exodus Connect. Met dit project bieden we onze (ex-)gedetineerde deelnemers de mogelijkheid om zo snel mogelijk aan het werk te gaan. Via een werkervaringsplek of direct in dienst van een werkgever.

Het valt niet mee om werk te vinden met een strafblad op je CV. Terwijl een actief werkend leven juist veel houvast geeft bij de re-integratie. Een inkomen, sociale contacten, opleidingsmogelijkheden, een dagritme en waardering voor je werk. Allemaal zaken die je zelfvertrouwen geven en je helpen je bestaan weer op te bouwen. 

We zijn op zoek naar werkgevers en organisaties die willen investeren in werk voor en met (ex-) gedetineerden. Heeft u interesse in een kennismakingsgesprek? Wij komen graag bij u langs en gaat met u op zoek naar de juiste match. Want maatwerk is noodzakelijk voor beide partijen. Dat levert de beste resultaten.

Bekijk hier de verhalen van Daimélys en Sherwin en het netwerkontbijt van Exodus Connect in Rotterdam. 
 

Exodus Connect; Daimélys bij REBELZ aan de Rotte
 

 

 

 

Exodus Connect; Sherwin bij Fietspunt