Deelnemers, onze ketenpartners en externe partijen moeten erop kunnen vertrouwen dat wij als juridisch zorgverlener zorgvuldig met (persoons)gegevens omgaan. Daarom gebruiken wij ZIVVER. ZIVVER zorgt ervoor dat vertrouwelijke informatie (zoals bsn-nummer of gegevens uit uw dossier) veilig verzonden en ontvangen worden. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat alleen jij als ontvanger deze informatie kunt lezen.

Hoe werkt ZIVVER?

Als je een e-mail ontvangt die veilig via ZIVVER is verstuurd, open je deze door op de blauwe link met de tekst ‘Klik voor bericht’ te klikken. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de webpagina van ZIVVER. Eventueel moet je hier ook een wachtwoord invoeren of je ontvangt een sms-code. Het is niet nodig een account aan te maken.

Bericht openen met een sms-code

Als gekozen is voor verificatie via sms-code, krijg je een code toegestuurd per sms als je het bericht wil openen. Je vult deze sms-code in, nadat je op ‘Klik voor bericht’ heeft geklikt. Nu kun je het bericht lezen.

Veilig bericht ontvangen met sms-code

Bericht openen met een toegangscode of wachtwoord

Je hebt een bericht ontvangen dat is beveiligd met een toegangscode. Degene die het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen jij het bericht kan lezen. Daarom heb je al eerder een toegangscode afgesproken met (één van) onze collega’s. Je vult deze code of afgesproken wachtwoord in, nadat je op ‘Bekijk en beantwoord beveiligd bericht’ heeft geklikt. Nu kan je het bericht lezen.

Veilig bericht ontvangen met toegangscode

Reageren op een e-mailbericht dat via ZIVVER is verstuurd

Je leest het bericht dat via ZIVVER is verstuurd op een beveiligde webpagina die lijkt op een mailprogramma. Als je op het bericht wilt reageren, kan dat rechtstreeks vanuit deze pagina. Onder het ontvangen bericht kan je gelijk een bericht typen om te reageren. Je verzendt deze reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer hier weer een reactie op komt, ontvang je een notificatie via e-mail in je eigen mailbox.