Na het succes van vorig jaar, waren wij de afgelopen maanden volop bezig met de voorbereidingen van het Herfstkamp 2020. Dit jaar zou het kamp zelfs op twee locaties plaatsvinden; de PI Vught en de PI Veenhuizen. 

Wij als Exodus en DJI nemen de veiligheid en gezondheid van de kinderen, ouders, onze eigen medewerkers en vrijwilligers én het PI personeel zeer serieus. In samenspraak met de beide PI’s is besloten het kamp niet door te laten gaan in 2020. We weten dat dit besluit heel wat betrokkenen teleurstelt. Daarom streven we er naar in 2021 het kamp wél weer doorgang te laten vinden en er zo mogelijk een nog onvergetelijker kamp van te maken!

Over het Herfstkamp

Exodus organiseert het Herfstkamp in samenwerking met DJI (Dienst Justitiële Inrichtingen) om kinderen van gedetineerden op intensieve wijze in contact te brengen met hun gedetineerde vader. Gedurende een week brengen ze samen tijd door en nemen ze samen deel aan allerlei activiteiten teneinde de band tussen vader en kind te versterken.

Help je mee?

Ondanks dat er dit jaar geen kamp zal plaatsvinden, zijn we nog steeds op zoek naar nieuwe samenwerkingen en donaties ter voorbereiding op het Herfstkamp 2021. Heb je interesse mee te helpen aan de organisatie van dit kamp? Neem dan contact op met projectleider Marieke van Zwam via info@exodus.nl of ga naar onze speciale doneer pagina.