Na het succes van de eerste editie, zijn wij op dit moment volop bezig met de voorbereidingen van het Herfstkamp 2021. Dit jaar is het kamp zelfs op twee locaties; de PI Vught en de PI Veenhuizen. 

Over het Herfstkamp

Kinderen met een gedetineerde ouder, zijn hier onbedoeld slachtoffer van en verliezen de band met hun vader. Met alle nadelige gevolgen van dien. Om deze emotionele band en het contact te verbeteren en hiermee hun ontwikkeling te bevorderen, zijn we ontzettend gemotiveerd het kamp tot een succes te maken. Wij doen dit in samenwerking met DJI (Dienst Justitiële Inrichtingen) om kinderen van gedetineerden op intensieve wijze in contact te brengen met hun gedetineerde vader. Gedurende een week brengen ze samen tijd door en nemen ze samen deel aan allerlei activiteiten teneinde de band tussen vader en kind te versterken.

 

Help je mee?

Om het kamp te realiseren kunnen wij jouw hulp goed gebruiken! Heb je interesse mee te helpen aan de organisatie van dit kamp? Neem dan contact op met projectleider Marieke van Zwam via info@exodus.nl of ga naar onze speciale doneerpagina.