Marie José was eerst als bestuurslid betrokken bij het toenmalige Exodus Utrecht, later bij het bestuur en de Raad van Toezicht van Exodus Nederland. Toen in 2016 verschillende Exodusstichtingen fuseerden, namen veel bestuursleden afscheid, waaronder Marie José. Wij zijn Marie José dankbaar voor haar jarenlange inzet voor Exodus.

Wij hebben haar leren kennen als een hartelijke en warme persoonlijkheid die haar grote deskundigheid met veel energie en enthousiasme ter beschikking stelde voor Exodus en haar deelnemers. Kenmerkend aan Marie José was haar innemende en bescheiden houding, waarbij zij haar doel nooit uit het oog verloor. Zij was een ervaren en doelgerichte bestuurder en heeft in een belangrijke periode van onze organisatie haar verantwoordelijkheid en kennis getoond.

Haar inzet en bijdrage voor de verdere ontwikkeling van onze begeleidingsmethodiek en- filosofie, is een van de meest waardevolle zaken die zij ons achterlaat.

Wij herinneren ons haar in grote dankbaarheid


Foto: Uit handen van directeur-bestuurder Exodus Zuid-Nederland Roos Wisse ontving Marie José een zeefdruk van kunstenares Folly Hemrica als aandenken aan Exodus tijdens haar afscheid van Exodus in 2016