VOL!

We zitten helaas al vol. We vinden het jammer dat je er niet bij kan zijn, maar treur niet. Dit jaar bieden we ook de mogelijkheid aan om het online te volgen! Dit kun je gewoon doen via de aanmeldknop hieronder. 

Landelijke Vrijwilligersdag

Op zaterdag 30 oktober 2021 organiseren wij voor al onze vrijwilligers de Landelijke Vrijwilligersdag! Natuurlijk op onze vertrouwde en centrale plek: de Schakel te Nijkerk. Van 11 uur tot half 4 wordt het een prachtige dag vol met muziek, interessante gesprekken en lekker eten. Daarna sluiten we natuurlijk af met een hapje en drankje. Bekijk het volledige programma.

Lijkt het je leuk om erbij te zijn? Meld je dan voor 21 oktober via onderstaande knop!
Ik ben erbij!
 

Reizen

Ik neem de trein
De Schakel is goed te bereiken met de trein en ligt ongeveer op 200 meter van station Nijkerk. Station Nijkerk is rechtstreeks te bereiken vanaf CS Amersfoort, Utrecht en Zwolle.

Ik pak de auto
Op het terrein van de Schakel en het P&R terrein van Station Nijkerk is het mogelijk om gratis te parkeren. Beperkt. Je kan ook betaald parkeren bij Parkeergarage de Oosterpoort. Wanneer je hier parkeert, vergeet dan niet de kwitantie te printen en mee te sturen bij de declaratie.

Reiskostenvergoeding
Wij vergoeden je kosten via je coördinator. We hebben van jou een transactieoverzicht nodig. Dit regel je hieronder.

Ik heb geen coördinator
Ben je vrijwilliger in de PI/instelling? Dan heb je geen coördinator. Je kunt in dat geval bij de Schakel aan ons een declaratieformulier vragen. 

Transactieoverzicht regelen

We gaan er samen een prachtige dag van maken en kijken er naar uit om jou te ontmoeten op 30 oktober!