Voor bijna alle diensten heeft Exodus een landelijke dekking, we bespreken graag uw wensen.

Alle regio's werken met eenzelfde methodiek en de toelatingsvoorwaarden zijn in alle regio's gelijk.

Om uzelf of een cliënt aan te melden voor één van onze diensten neemt u contact op met het Centraal Aanmeldteam van Exodus Nederland. Zijn zijn dagelijks bereikbaar van 9.00 - 16.00 uur via:

T 071 516 19 55

E aanmelden@exodus.nl

Voor cliënten hebben we een informatieboekje, klik hier om te downloaden.

Glas in lood Exodus

Het werkgebied van Stichting Exodus Midden-Nederland bestrijkt de provincies Utrecht en Flevoland.

afwassen in Exodushuis

De regio van Stichting Exodus Noord- en Oost-Nederland beslaat de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.

Het werkgebied van de stichting Exodus Noord-Holland beslaat de provincie Noord-Holland. In Alkmaar en Amsterdam heeft de stichting Exodushuizen voor woonbegeleiding.

Door Outdoor Ervarend Leren

Exodus Zuid-Holland heeft woonlocaties in Rotterdam, Den-Haag, Leiden en Gouda, met daarnaast ambulante begeleiding en trainingen in deze en omringende gemeenten in de regio. We werken aan onze missie met professionals, vrijwilligers, ervaringsdeskundigen en studenten.

Het werkgebied van de regio Exodus Zuid-Nederland bestrijkt de provincies Noord-Brabant en Limburg. In de regio zijn stichting Exodus Den Bosch, stichting Exodus Venlo en stichting Exodus Zuid-Limburg verenigd.

Artikelen

afscheid bestuursleden 03/06/2016 - 00:00

In het Exodushuis in 's-Hertogenbosch namen we afscheid van dertig bestuursleden, die na de transitieperiode van Exodus afzwaaiden.